Un nou brevet Samsung ne dezvăluie un concept de smartphone cu display dual-edge ce se Întinde pe spatele device-ului

846 ori
<b>Un nou brevet Samsung ne dezvăluie un concept de smartphone cu display dual-edge ce se Întinde pe spatele device-ului</b>După cum bine știți, zvonurile din ultima vreme cu privire la noua generație Samsung Galaxy S vorbesc și despre posibilitatea lansării unei versiuni cu display dual-edge a acestui terminal, mai precis un device care va sosi la pachet cu un display...

După cum bine știți, zvonurile din ultima vreme cu privire la noua generație Samsung Galaxy S vorbesc și despre posibilitatea lansării unei versiuni cu display dual-edge a acestui terminal, mai precis un device care va sosi la pachet cu un display curbat în ambele părți, marginile standard fiind astfel de domeniul trecutului.

în luna septembrie a anului trecut cei de la Samsung ne-au prezentat un device similar, și anume modelul Note Edge, terminal ce aducea doar o singura margine laterală cu funcție de display. în așteptarea confirmării acestui model cu ecran dual-edge, astăzi remarcăm faptul că Samsung a primit de curând un brevet pentru un concept și mai interesant.

Astfel, după cum remarcăm și din schița de mai sus, această invenție duce conceptul de terminal cu display dual-edge la un nou nivel, panoul curbat fiind regăsit și pe partea din spate a device-ului, element ce va servi pentru afișarea de shortcut-uri către aplicații, pentru controlul player-ului audio, cât și pentru notificări. Cum vi se pare această idee?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×