Un nou design Nokia? Iată un brevet care amintește de un concept mai vechi

1.542 ori
<b>Un nou design Nokia? Iată un brevet care amintește de un concept mai vechi</b>Germanii de la Nokiaport au descoperit un nou brevet de design Nokia, care arată ca în imaginea de mai jos și brusc evoca amintirea unui concept Nokia din urmă cu câteva luni. La acea vreme încă se specula pe seama telefoanelor Windows Phone...

Germanii de la Nokiaport au descoperit un nou brevet de design Nokia, care arată ca în imaginea de mai jos și brusc evoca amintirea unui concept Nokia din urmă cu câteva luni. La acea vreme încă se specula pe seama telefoanelor Windows Phone produse de finlandezi și se vehiculau numele de cod Sea Ray și Nokia Ace.

Mai jos vedeți și conceptele pentru acest nou device, care încorporează un buton pentru camera și o bară metalică eleganta pe care sunt integrate butoanele lui Windows Phone. Brevetul descoperit de Nokiaport aduce cu această randare și amintește ușor de Nokia C5-03, mai ales cu acea fâșie cu butoane de sub ecran. în ce privește formatul device-ului, el poate fi comparat cu Lumia 610, deci ar putea fi un nou model de buget, cu Windows Phone "Tango" și dotări modeste.

Un nou design Nokia? Iată un brevet care amintește de un concept mai vechi

Un nou design Nokia? Iată un brevet care amintește de un concept mai vechi

Totuși acea fâșie cu butoane și designul elegant mă fac să cred că acest terminal ar putea avea un preț mai mare, ăsta evident dacă brevetul și conceptul au ceva în comun. E îmbucurător să vezi și un design original de la Nokia, după ce Lumia 800 și Lumia 900 au adoptat același look ca și N9. Măcar Lumia 710 și 610 au schimbat lucrurile puțin, dar va fi interesant să vedem un nou Windows Phone high end cu o direcție de design schimbată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×