HTC lucrează la un terminal multimedia de top, rival pentru iPod touch?

1.087 ori
<b>HTC lucrează la un terminal multimedia de top, rival pentru iPod touch?</b>Ce ne-am face fără brevete? Ele provoacă scandaluri și procese între marii producători de telefoane și tablete, dar ne oferă și o privire asupra viitoarelor produse ale marilor jucători de pe piața electronicelor. Astăzi descoperim că HTC ar...

Ce ne-am face fără brevete? Ele provoacă scandaluri și procese între marii producători de telefoane și tablete, dar ne oferă și o privire asupra viitoarelor produse ale marilor jucători de pe piața electronicelor. Astăzi descoperim că HTC ar putea pregăti un rival pentru iPod Touch, adică un nou terminal mobil cu kickstand si capacitate multimedia de top.

E vorba de un brevet HTC depus în 2011, care face referire la un design de terminal precum cel din aceste imagini. Descoperirea a fost făcută de către Patent Bolt și se pare că taiwanezii lucrează la un PMP, care vrea să reușească unde Samsung, Sony și Philips au eșuat. Samsung face periodic câte o încercare în acest domeniu cu o nouă generație de Galaxy Player, dar niciodată nu aflăm cifre de vânzări și produsul dispare misterios după câteva luni. Acum a venit rândul celor de la HTC și sincer să fiu, aș prefera ca această companie să ne ofere mai degrabă un rival pentru Galaxy Note și LG Optimus Vu decât un nou player media.

HTC lucrează la un terminal multimedia de top, rival pentru iPod touch?

Brevetul descrie un device portabil cu difuzoare stereo în partea frontală, care ies în evidență și probabil au un volum impresionant. Avem și un kickstand în partea din spate, după cum arată imaginile. Nici urmă de conectivitate sau tehnologie asociată în documentele oficiale, deci acesta nu va fi un telefon. Credeți că un rival pentru iPod Touch produs de HTC ar avea șanse de reușită pe piață, mai ales că avem și alternativa Samsung Galaxy Player?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×