Detalii despre smartphone-ul BlackBerry Pearl 8130

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 2.038 ori

BlackBerry 8310 Pearl tocmai a fost anuntat, fiind primul smartphone BlackBerry Pearl care functioneaza in retele CDMA. Noul telefon urmeaza linia specifica terminalelor BlackBerry la capitolul design si stil. Smartphone-ul soseste dotat cu o interfata...

BlackBerry 8310 Pearl tocmai a fost anuntat, fiind primul smartphone BlackBerry Pearl care functioneaza in retele CDMA. Noul telefon urmeaza linia specifica terminalelor BlackBerry la capitolul design si stil.

BlackBerry 8310 Pearl

Smartphone-ul soseste dotat cu o interfata software performanta, capacitati multimedia, GPS si suport pentru retele EV-DO de mare viteza. 8130 are toate feature-urile standard care au facut numele BlackBerry popular intre utilizatorii de telefoane mobile. Pe lista sa de dotari intalnim servicii email de top, messaging, browsing web, un organizer si multe altele.

Noul smartphone isi pune in evidenta si functiile multimedia si cele comunicationale, suportate de o interfata schimbata complet. BlackBerry Pearl 8130 este conceptut sa ajuta utilizatorii sai sa-si implineasca orice scop, fie ca e vorba de divertisment sau munca. Handsetul suporta inregistrare video, include un GPS iar in cazul in care spatiul de stocare nu va este suficient puteti folosi si extensii de memorie. Experienta BlackBerry este completata de un browser de calitate, servicii de instant messaging si alte aplicatii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×