Un nou media player pentru BlackBerry

1.793 ori

Desi pare destul de ciudat, se pare ca Sling Media a ales sa colaboreze cu RIM, producatorul celebrelor BlackBerry, pentru a dezvolta un nou media player mobil. Noul SlingPlayer Mobile va functiona pe baza unui client adaptat sistemului de operare folosit...

Desi pare destul de ciudat, se pare ca Sling Media a ales sa colaboreze cu RIM, producatorul celebrelor BlackBerry, pentru a dezvolta un nou media player mobil.

BlackBerry SlingPlayer Mobile

Noul SlingPlayer Mobile va functiona pe baza unui client adaptat sistemului de operare folosit pe handseturile BlackBerry. Putine detalii sunt disponibile la ora actuala, dar este greu de imaginat ca feature-ul va fi disponibil pe alte BlackBerry-uri decat cele dotate cu EV-DO si Wi-Fi. Avand in vedere cresterea numarului de telefoane care suporta Wi-Fi de pe lista celor de la RIM, includerea playerului nu va fi o problema.

Totusi, persoanele care poseda un BlackBerry ce suporta conectivitate EDGE nu au inca motive sa spere la suport pentru SlingPlayer Mobile. Decizia companiei producatoare a acestui popular soft vine in urma presiunii fanilor playerului, care doresc sa vada functiile acestuia si in varianta mobila. Ramane de vazut daca softul compatibil cu terminalele RIM va fi mai performant si mai apreciat decat cele inclus in celebra linie de music-phone-uri Sony Ericsson Walkman.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×