Fenomenul "da-mi bip"

1.184 ori
<b>Fenomenul "da-mi bip"</b>Ati ramas fara credit? Se intampla destul de des persoanelor care folosesc cartele, dar romanii nu sunt singuri care patesc astfel, avand in vedere ca fenomenul "bipurilor" este in plina crestere in Africa. Reuters ne informeaza ca in urma unui studiu...

Ati ramas fara credit? Se intampla destul de des persoanelor care folosesc cartele, dar romanii nu sunt singuri care patesc astfel, avand in vedere ca fenomenul "bipurilor" este in plina crestere in Africa. Reuters ne informeaza ca in urma unui studiu efectuat pe "Continentul Negru" majoritatea posesorilor de telefoane mobile dau bip pentru a fi sunati.

Conform studiilor efectuate de operatorii mobili la nivel mondial, bipurile reprezinta 30% din toate apelurile efectuate in retelele lor. De aceea marile companii cauta o solutie, pentru ca persoanele sa poata fi sunate inapoi mai repede. Orange Senegal de exemplu ofera clientilor oportunitatea de a trimite un mesaj "suna-ma inapoi" atunci cand creditul utilizatorului scade sub 0.10 dolari. Varianta din Congo a acestui serviciu costa doar 0.01 dolari pe mesaj.

De cate ori ati dat bip? De cate ori ati sunat pe cineva care v-a dat bip? In cazul tarii noastre, Orange Romania ofera creditul de urgenta, care ne poate salva atunci cand nu mai avem, dar acest gen de servicii sunt inca in proces de dezvoltare. Si acele oferte care permit apelantilor sa vorbeasca primele 5 secunde fara a fi taxati ajuta, dar nu fac decat sa incarce reteaua operatorului, scazand profitul acestuia. Ajuta oare creditul de urgenta sau mesajele "suna-ma inapoi" la eradicarea fenomenului de "beeping"?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×