Un nou Motorola Milestone? Un misterios slider QWERTY de la Moto Își face apariția Într-o imagine

1.267 ori
<b>Un nou Motorola Milestone? Un misterios slider QWERTY de la Moto Își face apariția Într-o imagine</b>Mai jos vedeți o imagine cu ceea ce pare a fi Motorola Milestone 4, dacă ne luăm după design. Terminalele Milestone sunt cunoscute pentru faptul că vin cu Android, specificații de top și tastatură glisantă QWERTY. Motorola s-a oprit la Milestone...

Mai jos vedeți o imagine cu ceea ce pare a fi Motorola Milestone 4, dacă ne luăm după design. Terminalele Milestone sunt cunoscute pentru faptul că vin cu Android, specificații de top și tastatură glisantă QWERTY. Motorola s-a oprit la Milestone 3, cu zvonuri că modelul 4 ar fi fost prezentat la MWC 2012, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Motorola și operatorul american Sprint ar testa chiar acum modelul din imagine, iar fotografia a fost postată pe forumul Android Central de către utilizatorul Va1ha11a. Aparent acesta este un prototip, iar speculațiile afirmă că ar putea fi de fapt modelul Photon Q, mai ales că tastatura și designul seamănă cu cele ale terminalului Photon original. Tot zvonurile afirmă că acesta este un terminal LTE, iar lipsa de butoane pe partea cu ecranul și prezența celor 3 taste virtuale de navigare în meniuri duce cu gândul la Android 4.0 ICS.

Ecranul este cel mai probabil un qHD de 4.3 inch, iar acest modele ar fi unul dintre puținele din 2012 care oferă atât Android 4.0, cât și o tastatură glisantă. Ar fi interesant și dacă acesta ar fi acel Droid RAZR cu tastatura despre care se vorbește de mai mult de jumătate de an... Speram totuși ca într-o bună zi să ajungă și în România.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×