Un nou Optimus 3D de la LG În 2012, de această dată un smartphone ultra-slim

1.680 ori
<b>Un nou Optimus 3D de la LG În 2012, de această dată un smartphone ultra-slim</b>Nici nu s-a răcit bine duelul dintre LG Optimus 3D și HTC EVO 3D și deja LG a oferit indicii cu privire la un urmaș al terminalului sau cu cameră și ecran 3D. Optimus 3D 2 va sosi în 2012 și va adopta un format ultra slim, conform zvonurilor....

Nici nu s-a răcit bine duelul dintre LG Optimus 3D și HTC EVO 3D și deja LG a oferit indicii cu privire la un urmaș al terminalului sau cu cameră și ecran 3D. Optimus 3D 2 va sosi în 2012 și va adopta un format ultra slim, conform zvonurilor.

E drept că unul dintre aspectele negative ale primului Optimus 3D a fost grosimea sa exagerată și designul nu chiar original, care amintea foarte mult de cel al lui LG Optimus 2X. într-un interviu recent cu Pocket-lint, unul dintre dezvoltatorii din spatele lui LG Otimus 3D, Dr. Henry Noh a recunoscut lipsa de atractivitate a lookului lui Optimus 3D, afirmând și că se simte nevoia de un model mai subțire și mai sexy ca design.

Noh a mai făcut și o predicție pentru 2012 și anume că ecranele de 4.3 inchi vor deveni noul standard, iar corpurile terminalelor se vor subția tot mai mult. Astfel va apărea și o ușoară plafonare pe piața smartphone, întreruptă de modele ca LG Optimus 3D 2, care se va diferenția prin funcțiile tridimensionale. în ce privește definiția cuvântului "ultra slim", se pare că în 2012 se va ajunge la terminale cu talie de 7 sau chiar 6 mm... Să sperăm că aceasta scădere în grosime nu va da naștere unor super smartphone-uri prea fragile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×