BlackBerry Bold 9900 disponibil În România prin Orange

Autor:  | Publicat în:  Orange 2.479 ori
<b>BlackBerry Bold 9900 disponibil În România prin Orange</b>Orange România a anunțat astăzi în premieră locală terminalul BlackBerry Bold 9900, disponibil chiar de azi. Puteți comanda handsetul în magazinul online www.orange.ro, cu mențiunea că aceste comenzi vor fi procesate din 16 septembrie pentru...

Orange România a anunțat astăzi în premieră locală terminalul BlackBerry Bold 9900, disponibil chiar de azi. Puteți comanda handsetul în magazinul online www.orange.ro, cu mențiunea că aceste comenzi vor fi procesate din 16 septembrie pentru clienții business. în magazinele fizice Orange va apărea telefonul din 19 septembrie.

Ca punct de reper, BlackBerry Bold 9900 scapă de corvoadele unui telefon business pursânge și ne oferă o talie de 10.5 mm, foarte subțire pentru un terminal al acestui brand. în plus, beneficiem de o combinație touchscreen + tastatură QWERTY foarte reușită. Terminalul este printre primele cu noul sistem de operare BlackBerry OS 7, care aduce o nouă interfață (Liquid Graphics) și suport pentru conectivitate NFC și noi metode de socializare.

Iată ce ne rezervă acest smartphone la capitolul specificatii:

  • Display: touchscreen, 2.8 inchi
  • CPU: 1.2GHz
  • Memorie: internă 8GB, slot microSD (32GB max)
  • Camera: 5MP, captură video HD
  • Conectivitate: GPS, NFC, dual band WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 + EDR, triband HSPA+, quad band GSM/EDGE
  • Baterie: detașabilă, 1230 mAh

Designul său elegant include finisaje precum un exterior glossy, un cadru neted din oțel inoxidabil și o carcasă strălucitoare cu inserții de sticlă. îl găsiți pe BlackBerry Bold 9900 în oferta Orange începând de la prețul de 299 de euro (TVA inclus), oferta aplicându-se cu un abonament nou Pantera 20 pe 2 ani și opțiunea BlackBerry 15 cu trafic de 500 MB/lună inclus.

Telefonul vine și cu aplicația premiul Docs to Go, ce permite vizualizarea documentelor Office dar și cu o aplicație de Augmented Reality.

Prețul lui BlackBerry Bold 9900 începe de la 299 EUR.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×