Un nou phablet pe piață! Oppo Find 5 are ecran 1080p și Android Jelly Bean!

2.953 ori
<b>Un nou phablet pe piață! Oppo Find 5 are ecran 1080p și Android Jelly Bean!</b>Numele companiei chinezești Oppo sună familiar dacă sunteți la curent cu cele mai subțiri telefoane din lume. Bătălia se da între Huawei, Fujitsu și Oppo, care mai taie câte 0.1 mm din grosimea terminalelor lor. în acest moment Oppo are cel mai...

Numele companiei chinezești Oppo sună familiar dacă sunteți la curent cu cele mai subțiri telefoane din lume. Bătălia se da între Huawei, Fujitsu și Oppo, care mai taie câte 0.1 mm din grosimea terminalelor lor. în acest moment Oppo are cel mai subțire smartphone din lume și pare a pregăti și un phablet impresionant, cu ecran Full HD. Acesta se va numi Oppo Find 5 și îl vedeți randat mai jos.

Terminalul ar avea o rezoluție de 1920 x 1080 pe ecranul său de 5 inch, ajungând astăzi la o densitate impresionantă a pixelilor, de 441 ppi, mai mare decât a oricărui rival de pe piață. și asta în condițiile care iPhone 4S și al său Retina Display oferă 326 ppi. Oppo Find 5 ar putea avea un alt nume când ajunge pe piață, iar dotările sale par a include un procesor quad core Qualcomm Snapdragon S4 Pro și Android 4.1 Jelly Bean.

Nu m-ar mira să aibă și 2 GB RAM, memorie internă de 32 GB și o cameră de 8 megapixeli, plus obișnuitele LTE, NFC, camera frontală și poate și un stylus. în ultima vreme vedem tot mai multe companii chinezești care se ridică din anonimat și amenință să ajungă în top 20 sau chiar top 10 al vânzărilor de smartphone-uri. întâi a fost Meizu, apoi Xiaomi și acum Oppo... Cine va opri invazia?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×