Un nou pol de tehnologie Sony: noul magazin Sony Center din Bucuresti, in Unirea Shopping Center

2.875 ori
<b>Un nou pol de tehnologie Sony: noul magazin Sony Center din Bucuresti, in Unirea Shopping Center</b>Sony si New Link au anuntat recent inaugurarea celui mai mare magazin Sony Center din tara, deschis in Bucuresti, la etajul al doilea al centrului comercial Unirea Shopping Center. Magazinul ocupa 100 mp si ofera publicului 800 de produse marca Sony....

Sony si New Link au anuntat recent inaugurarea celui mai mare magazin Sony Center din tara, deschis in Bucuresti, la etajul al doilea al centrului comercial Unirea Shopping Center. Magazinul ocupa 100 mp si ofera publicului 800 de produse marca Sony.

Acesta este al zecelea Sony Center din tara si cel mai mare punct de vanzare al retelei. Magazinul se prezinta cu un design avangardist, dupa cum puteti vedea si in imaginile integrate in articol. Inaugurarea marcheaza cel de-al cincisprezecelea an de existenta a retelei Sony Center in tara noastra, iar noul magazin este primul de acest gen din Europa de Est, atat ca design, cat si ca varietate a produselor oferite.

Designul este opera lui Nagai Youichirou, Manager Strategic Marketing, Sony Central and SouthEast Europe, Kft, iar implementarea apartine celor de la Art1st Design Budapest. Magazinul expune produse din game celebre Sony precum VAIO, BRAVIA, aparate foto DSLR Alpha sau Cyber-shot, camere Handycam si accesorii foto si video.

Un nou pol de tehnologie Sony: noul magazin Sony Center din Bucuresti, in Unirea Shopping Center

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×