Noua conventie a denumirilor de telefoane Sony Ericsson

1.094 ori
<b>Noua conventie a denumirilor de telefoane Sony Ericsson</b>Dupa o saptamana grea a lansarilor de telefoane in cadrul Mobile World Congress, Sony Ericsson este din nou cap de afis, de aceasta data prin intermediul denumirilor handseturilor sale. Blogul neoficial Sony Ericsson a dezvaluit noua metoda de branduire a...

Dupa o saptamana grea a lansarilor de telefoane in cadrul Mobile World Congress, Sony Ericsson este din nou cap de afis, de aceasta data prin intermediul denumirilor handseturilor sale. Blogul neoficial Sony Ericsson a dezvaluit noua metoda de branduire a telefoanelor SE pe care le vom vedea pe piata in anii viitori.

O schimbare demna de mentionat este renuntarea la acel "i" (international), dupa cum putem trage concluzia si observand ca portofoliul Sony Ericsson include deja 8 handseturi fara brandingul "i". In acelasi timp, specificarile "a" si "c" vor ramane o parte a numelor noilor telefoane, definind disponibilitatea pe piata americana sau chinezeasca a handseturilor produse de Sony Ericsson.

Soarta seriei K este necunoscuta deocamdata, dar se pare ca fanii Sony Ericsson adora astfel de terminale si ne indoim ca acestea vor disparea atat de rapid. Dupa cum probabil deja stiti, noile telefoane Sony Ericsson dotate cu camera poarta brandingul seriei C, initiala reprezetand "camera" sau "Cyber-shot". Seria G  prezentata la Mobile World Congress este numita dupa platforma "Generation Web".

Ultima schimbare de pe lista este faptul ca seria S va fi definita de cuvantul "snapshot" in loc de "slider". Aceasta decizie trebuie confirmata, de vreme ce nu am vazut inca produse noi sub brandingul Sony Ericsson "S". Restul seriei va ramane neatinsa si putem spune ca asteptam cu nerabdare lansarea lui Sony Ericsson P5.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×