Un nou smartphone Bada OS: Samsung Wave II S8530, dotat cu display SCLCD

Autor:  | Publicat în:  Samsung 8.001 ori
<b>Un nou smartphone Bada OS: Samsung Wave II S8530, dotat cu display SCLCD</b>Samsung tocmai a anuntat un nou model de telefon bazat pe Bada OS, Wave II S8530. Acest model nu trebuie confundat cu Wave 2 S5250, iar daca sunteti curiosi in legatura cu lookul noului smartphone, iata-l in imaginile de mai jos: &nbsp; &nbsp; Considerat...

Samsung tocmai a anuntat un nou model de telefon bazat pe Bada OS, Wave II S8530. Acest model nu trebuie confundat cu Wave 2 S5250, iar daca sunteti curiosi in legatura cu lookul noului smartphone, iata-l in imaginile de mai jos:

Considerat urmasul direct al lui Wave S8500, Samsung Wave II S8530 seamana foarte mult cu primul model, dar este putin mai mare si are un display cu diagonala mai mare (3.7 inchi, WVGA). Interesant este faptul ca acest ecran inlocuieste Super AMOLED-ul de pe Samsung Wave cu un Super Clear LCD. Adoptarea acestui tip de display pare a confirma problemele de productie a ecranelor AMOLED cu care se confrunta Samsung.

Iata si o lista oficiala de specificatii pentru noul model Wave:

  • Conectivitate: HSDPA, WiFi b/g/n, GPS, Bluetooth 3.0
  • CPU: 1GHz
  • Memorie: slot pentru carduri microSD (32GB maxim)
  • Camera: 5 MP, autofocus, blit, captura video HD 720p
  • Alte functii: interfata TouchWiz 3.0, TV out, acces la Samsung Apps

Telefonul va debuta in Germania din luna noiembrie, la pretul de 429 de euro, urmand sa fie apoi lansat in toate tarile europene.

Un nou smartphone Bada OS: Samsung Wave II S8530, dotat cu display SCLCD

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×