iPad 2 si iPhone 5 bazate pe cipuri Qualcomm?

1.691 ori
<b>iPad 2 si iPhone 5 bazate pe cipuri Qualcomm?</b>Dupa cum probabil stiati deja, compania Infineon a fost achizitionata de catre Intel, mutare care i-a facut pe cei de la Apple sa reconsidere parteneriatul cu Infineon, alegand Qualcomm pentru a-i produce chipurile necesare. Acestea ar putea fi...

Dupa cum probabil stiati deja, compania Infineon a fost achizitionata de catre Intel, mutare care i-a facut pe cei de la Apple sa reconsidere parteneriatul cu Infineon, alegand Qualcomm pentru a-i produce chipurile necesare. Acestea ar putea fi incorporate in viitoare produse ale companiei, precum iPad 2 sau iPhone 5.

Conform China Economic News Qualcomm va colabora cu Taiwan Semiconductor Manufacturing Co, pentru productia de chipuri 3G wireless incorporate in viitoarele gadgeturi Apple. Aceste chipuri sunt produse folosind procedeul specific companiei taiwaneze (65 nanometri). Gigantul din Cupertino s-a bazat pana acum pe chipseturi Infineon in cazul tuturor modelelor iPhone, dar de acum va apela la Qualcomm.

In ce priveste tabletul iPad, Apple folosea chipuri Broadcom si va face acum trecerea la solutii Qualcomm. Achizitia Infineon de catre Intel pare a fi fost mutarea care a determinat aceasta schimbare in strategia producatorului lui iPhone. Va afecta oare aceasta decizie pretul viitorului iPhone sau calitatea semnalului sau?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×