Un nou smartphone flagship ZTE îşi face apariţia în imagini, aduce mult cu Huawei P8

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.077 ori
<b>Un nou smartphone flagship ZTE îşi face apariţia în imagini, aduce mult cu Huawei P8</b>Rivalitatea dintre ZTE şi Huawei &icirc;n China poate fi compărată cu cea dintre LG şi Samsung &icirc;n Coreea de Sud. Astfel, nu ne miră să vedem că aceste două firme mai copiază sau &icirc;mprumuta idei una de la alta. Azi spre exemplu vedem un...

Rivalitatea dintre ZTE şi Huawei în China poate fi compărată cu cea dintre LG şi Samsung în Coreea de Sud. Astfel, nu ne miră să vedem că aceste două firme mai copiază sau împrumuta idei una de la alta. Azi spre exemplu vedem un flagship ZTE care pare foarte familiar, în imaginile tocmai ajunse pe Weibo.

Noul venit seamănă izbitor de mult cu Huawei P8, telefon lansat recent în România şi care a primit şi o recenzie detaliată de la Mobilissimo.ro. Ce vedeţi aici sunt randari ale nou venitului ZTE, care pare a adopta acelaşi design metalic unibody ca şi P8. O noutate este includerea panourilor de sticlă curbată 2.5D în spatele şi faţa acestui handset.

ZTE

Şi ZTE a ales abordarea cu muchii foarte subţiri ale ecranului, iar în spate remarcăm o cameră plasată în colţ, cu blitz dual LED. Pentru că ZTE nu are propriul procesor că Huawei, ne aşteptăm aici să vedem un MediaTek la bord, poate chiar un Helio X10, sau dacă nu, atunci un Snapdragon 810, însoţit de 3 GB RAM, eventual 4 GB. ZTE ne-a obişnuit şi cu preţuri foarte scăzute pentru modele cu dotări bune.

Un nou smartphone flagship ZTE îşi face apariţia în imagini, aduce mult cu Huawei P8

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×