Produse evoMAG.ro

iPhone disponibil oficial in Romania?!

Autor:  | Publicat în:  Orange 2.993 ori
<b>iPhone disponibil oficial in Romania?!</b>Se pare ca iPhone a sosit deja in Romania si apare in oferta celor de la Orange, cel putin asa afirma un cititor al acestui articol, care se pare a descoperit terminalul intr-o vitrina din Iasi. Va anutasem initial ca iPhone va sosi in Romania in perioada...

Se pare ca iPhone a sosit deja in Romania si apare in oferta celor de la Orange, cel putin asa afirma un cititor al acestui articol, care se pare a descoperit terminalul intr-o vitrina din Iasi.

Va anutasem initial ca iPhone va sosi in Romania in perioada Martisorului, iar o lansare in aceasta saptamana nu ar reprezenta decat o intarziere minora pentru celebrul smartphone. Anuntul lansarii a fost facut de catre Boioglu, informatia fiind apoi confirmata de site-ul Evenimentul Zilei. Revenind la persoana care a comentat pe seama articolului, asteptam cu nerabdare si o imagine care sa demonstreze ca descoperirea este reala.

Va reamintim ca cel care a comentat asupra informatiilor despre iPhone in Romania a mentionat ca a vazut in data de 9.03.2008 un iPhone la un magazin Orange din Iasi. Terminalul costa 2000 RON la liber si 1800 RON cu abonament. In cazul in care descoperiti o astfel de oferta, in orice oras din tara, va rugam sa o semnalati. Evident si anonimul este rugat sa confirme zvonul la adresa de mail mobilissimo[a]gmail.com!

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×