iPhone disponibil oficial in Romania?!

3.236 ori
<b>iPhone disponibil oficial in Romania?!</b>Se pare ca iPhone a sosit deja in Romania si apare in oferta celor de la Orange, cel putin asa afirma un cititor al acestui articol, care se pare a descoperit terminalul intr-o vitrina din Iasi. Va anutasem initial ca iPhone va sosi in Romania in perioada...

Se pare ca iPhone a sosit deja in Romania si apare in oferta celor de la Orange, cel putin asa afirma un cititor al acestui articol, care se pare a descoperit terminalul intr-o vitrina din Iasi.

Va anutasem initial ca iPhone va sosi in Romania in perioada Martisorului, iar o lansare in aceasta saptamana nu ar reprezenta decat o intarziere minora pentru celebrul smartphone. Anuntul lansarii a fost facut de catre Boioglu, informatia fiind apoi confirmata de site-ul Evenimentul Zilei. Revenind la persoana care a comentat pe seama articolului, asteptam cu nerabdare si o imagine care sa demonstreze ca descoperirea este reala.

Va reamintim ca cel care a comentat asupra informatiilor despre iPhone in Romania a mentionat ca a vazut in data de 9.03.2008 un iPhone la un magazin Orange din Iasi. Terminalul costa 2000 RON la liber si 1800 RON cu abonament. In cazul in care descoperiti o astfel de oferta, in orice oras din tara, va rugam sa o semnalati. Evident si anonimul este rugat sa confirme zvonul la adresa de mail mobilissimo[a]gmail.com!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×