Un nou smartphone HTC, in stilul lui EVO isi face aparitia pe web

2.134 ori
<b>Un nou smartphone HTC, in stilul lui EVO isi face aparitia pe web</b>Am vazut cu ceva timp in urma lista de telefoane mobile ce urmeaza a fi lansate de catre operatorul Verizon Wireless si iata ca unul dintre aceste modele isi face aparitia intr-o imagine clara, ba chiar o galerie pe care o puteti vedea la finalul...

Am vazut cu ceva timp in urma lista de telefoane mobile ce urmeaza a fi lansate de catre operatorul Verizon Wireless si iata ca unul dintre aceste modele isi face aparitia intr-o imagine clara, ba chiar o galerie pe care o puteti vedea la finalul articolului.

Sursa acestei scapari afirma ca handsetul seamana foarte mult cu modelul HTC EVO, iar carcasa sa aminteste de cea a lui Nexus One, intr- o varianta mai prelucrata. Carcasa este fabricata din aluminiu, iar terminalul va fi unul high end, sau cel putin asa afirma sursa mentionata anterior.

Din cate stim pana acum, HTC-ul va sosi cu o camera de 8 megapixeli cu blitz dual LED, suport pentru vizualizare media, display de 4.3 inchi, jack audio de 3.5 mm si o camera frontala. Nici vorba de data de lansare sau pret pentru acest model si nici de un nume de cod deocamdata.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×