HTC Vanguard, gata de lansare catre finalul lui septembrie, sub numele de T-Mobile G2

1.629 ori
<b>HTC Vanguard, gata de lansare catre finalul lui septembrie, sub numele de T-Mobile G2</b>Aflasem deja informatii despre T-Mobile G2 cu cateva zile in urma, dar iata ca cum ni s-a confirmat faptul ca acest handset este unul si acelasi cu modelul HTC Vanguard. Terminalul va fi lansat in data de 29 septembrie, dupa cum confirma imaginile de mai...

Aflasem deja informatii despre T-Mobile G2 cu cateva zile in urma, dar iata ca cum ni s-a confirmat faptul ca acest handset este unul si acelasi cu modelul HTC Vanguard. Terminalul va fi lansat in data de 29 septembrie, dupa cum confirma imaginile de mai jos.

Interesant este faptul ca T-Mobile G2 ar putea purta si numele de HTC Vision, probabil un cod folosit pentru versiunea destinata altui operator decat T-Mobile. Va reamintim ca acesta este primul handset HSPA+ al operatorului T-Mobile, care ar putea fi disponibil prin pre-comanda la finalul lunii august.

HTC Vanguard

Ce stim despre T-Mobile G2? Handsetul va rula Android 2.2, folosind un procesor de 1 GHz, un display de 3.7 inchi si o tastatura glisanta QWERTY in stilul celei de pe HTC Touch Pro2. Conectivitatea HSPA+ este cireasa de pe tort, in cazul acestui handset.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×