Mobilissimo testeaza functia de apelare vocala Gmail pe telefon; tarifele pentru Romania acum oficiale

2.129 ori
<b>Mobilissimo testeaza functia de apelare vocala Gmail pe telefon; tarifele pentru Romania acum oficiale</b>Dupa ce am aflat cu cateva zile in urma ca Google a lansat serviciul Gmail Voice si Video Chat, iata ca am si testat noul tip de apelare de pe PC pe telefonul mobil, dupa cum arata si acest tweet si screenshoturile de mai jos. &nbsp; Apelurile se...

Dupa ce am aflat cu cateva zile in urma ca Google a lansat serviciul Gmail Voice si Video Chat, iata ca am si testat noul tip de apelare de pe PC pe telefonul mobil, dupa cum arata si acest tweet si screenshoturile de mai jos.

Apelurile se efectueaza folosind microfonul PC-ului si difuzoarele sale, iar utilizatorul va putea intra in contact cu cei apropiati, chiar daca acestia folosesc un telefon mobil in acel moment. In vreme ce apelurile din SUA si Canada vor fi gratuite, aflam ca in Romania apelurile prim Gmail vor costa 0.09 dolari, in vreme ce apelurile de pe un PC din Romania pe mobil vor fi taxate cu 0.21 dolari.

Mobilissimo testeaza functia de apelare vocala Gmail pe telefon; tarifele pentru Romania acum oficiale

Pentru a va face o idee in legatura cu popularitatea noii oferte Google, aflati ca in doar primele 24 de ore au fost efectuate 1 milion de apeluri telefonice, testand serios serverele gigantului motoarelor de cautare. Si noi am efectuat un voice call prin Gmail si va recomandam sa incercati si dumneavoastra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×