Prototipul de iPhone 6 are procesor quad core, ecran de 4.8 inch (Zvon)

2.257 ori
<b>Prototipul de iPhone 6 are procesor quad core, ecran de 4.8 inch (Zvon)</b>Analistul Jefferies Peter Misek are deja informații despre iPhone 6, se pare, adică următoarea versiune după iPhone 5S din 2013. Zvonurile afirmă că iPhone 6 va sosi în 2014 și aparent există deja câteva prototipuri cu care doar cei apropiați...

Analistul Jefferies Peter Misek are deja informații despre iPhone 6, se pare, adică următoarea versiune după iPhone 5S din 2013. Zvonurile afirmă că iPhone 6 va sosi în 2014 și aparent există deja câteva prototipuri cu care doar cei apropiați de conducerea Apple au contact în aceste zile.

Evident, luăm totul doar că pe un mare zvon și descoperim că unul dintre prototipuri vine cu un ecran de 4.8 inch, un IGZO Retina+. în plus, terminalul adopta un procesor quad core Apple A7, iar analistul Misek afirma că și iPhone 5S ar putea adopta standardul Retina+ pentru ecran. în acest moment iPhone 5 folosește un procesor dual core Apple A6, în vreme ce iPad 4 dispune de un CPU dual core A6X cu GPU quad core.

Tot din ciclul zvonurilor despre iPhone 6 aflăm că prototipul renunță la butonul fizic Home, în favoarea gesturilor care vor controla funcțiile terminalului. O concluzie rapidă ar fi că dacă noul iPhone are aceste dotări, el pare să le fi împrumutat de la Galaxy S III și terminalele BlackBerry 10, luând de la primul ecranul, sau cel puțin mărimea sa și de al doilea controlul prin gesturi. Credeți că sunt șanse să vedem un astfel de iPhone în următorii 2 ani?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×