Un nou sosit cu Windows Phone: Acer Allegro vine de Crăciun În Europa, cu un preț foarte bun - 299 euro

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.417 ori
<b>Un nou sosit cu Windows Phone: Acer Allegro vine de Crăciun În Europa, cu un preț foarte bun - 299 euro</b>Acer nu e chiar brandul de căpătâi care vine în minte când e vorba de un smartphone, dar apreciem întotdeauna implicarea unui producător de top de PC-uri în universul terminalelor high end. Astfel, privim cu entuziasm vestea că Acer va lansa în...

Acer nu e chiar brandul de căpătâi care vine în minte când e vorba de un smartphone, dar apreciem întotdeauna implicarea unui producător de top de PC-uri în universul terminalelor high end. Astfel, privim cu entuziasm vestea că Acer va lansa în Europa un telefon cu Windows Phone de Crăciun.

în plus, este atractiv și prețul acestui terminal - 299 de euro, ceea ce face din acest device un hit aproape sigur pe continent. Nu este chiar prima oară când vedem acest model, cunoscut în prealabil drept Acer W4 și inclus în câteva prezentări ale sistemului de operare. și mai atractiv este faptul că acest smartphone vine cu Windows Phone Mango, iar specificațiile sale sunt următoarele:

  • Display: 3.6 inchi, WVGA, capacitiv. 480 x 800
  • Camera: 5MP, autofocus
  • Conectivitate: HSPA, GSM quad band, WiFi, Bluetooth 2.1, DLNA
  • CPU: Qualcomm MSM8255, 1GHz
  • Memorie: 8 GB internă

Practic avem aici un telefon cu Mango OS și specificații de tip 2010, dacă le putem numi așa. Având în vedere prețul și o eventuală reducere de sărbători, plus ofertele operatorilor care vor scădea și mai mult suma, acest exemplar Mango începe să arate tot mai bine. Să vedem acum și oferta Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×