Încă o variantă personalizată de Android: ROU UI (Video)

Autor:  | Publicat în:  Android 1.530 ori
<b>Încă o variantă personalizată de Android: ROU UI (Video)</b>Dacă CyanogenMod și alte asemenea ROM-uri personalizate nu va mai sunt de ajuns, avem la dispoziție acum și ROU UI, o interfață personalizata pentru Android. Aflată în stadiu de prototip și teaser (disponibil mai jos), această soluție arata...

Dacă CyanogenMod și alte asemenea ROM-uri personalizate nu va mai sunt de ajuns, avem la dispoziție acum și ROU UI, o interfață personalizata pentru Android. Aflată în stadiu de prototip și teaser (disponibil mai jos), această soluție arata foarte bine și îmi amintește ușor de webOS combinat cu MeeGo.

Observați faptul că iconurile aplicațiilor au dimensiuni mari și par destul de jucăușe, ceea nu va surâde neapărat celor ce văd în smartphone un obiect serios. TeamROU, dezvoltatorii din spatele acestui soft pregătesc un APK beta pentru lansare în curând, iar UI-ul va fi gata până la finalul anului. Se pare că punctul central al interfeței este acel semicerc din partea inferioară, care include atât o listă de funcții preferate, cât și posibilitatea de slide în sus pentru a dezvălui aplicații spre exemplu.

Ați fi gata să faceți trecerea de la varianta stock de Android sau CyanogenMod la o interfață mai jucăușă? Rețineți că nu întotdeauna mai frumos înseamnă și mai util... dar să vedem cum va evolua soluția ROU UI în următoarele luni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×