Un nou studiu cu privire la cererea de telefoane mobile arata un salt important al celor de la Apple si HTC

1.226 ori
<b>Un nou studiu cu privire la cererea de telefoane mobile arata un salt important al celor de la Apple si HTC</b>ChangeWave a realizat recent un studiu, folosind un esantion de 4028 de consumatori, cu scopul de a prezenta transformarile explozive la capitolul cerere de terminale mobile. Studiul s-a incheiat pe 24 iunie si subliniaza cererea pentru handseturi ca...

ChangeWave a realizat recent un studiu, folosind un esantion de 4028 de consumatori, cu scopul de a prezenta transformarile explozive la capitolul cerere de terminale mobile. Studiul s-a incheiat pe 24 iunie si subliniaza cererea pentru handseturi ca iPhone 4 si HTC Droid Incredible.

Printre cele mai importante trenduri se numara cresterea vanzarilor de smartphone-uri, poate cea mai ridicata din istoria studiilor ChangeWave. Apple si HTC s-au distantat cu mult de rivalii lor, in dauna celor de la Motorola si RIM. Aflam si ca preferintele publicului in materie de sisteme mobile de operare s-au schimbat, iOS facand legea acum, iar RIM OS pierzand numerosi fani.

Un nou studiu cu privire la cererea de telefoane mobile arata un salt important al celor de la Apple si HTC

16.4% dintre persoanele chestionate au afirmat ca intentioneaza sa cumpere un smartphone in urmatoarele 90 de zile. Cei de la Apple au crescut cu 1%, in preferintele publicului, ajungand la 34%, in vreme ce RIM a scazut cu 4%, ajungand la randul sau la 34%. HTC a inregistrat un salt spectaculos, la 19%, cu 7% mai mult decat in precedentul sondaj.

Pe de alta parte, Motorola este acum la 9% din preferintele publicului, cu 7% mai putin decat inainte. De remarcat este faptul ca lansarea lui iPhone 4 si iOS 4 a provocat o crestere semnificativa in cererea pentru produse Apple si asta in vreme ce HTC domina piata Android OS cu modele ca Droid Incredile sau HTC EVO 4G.

Un nou studiu cu privire la cererea de telefoane mobile arata un salt important al celor de la Apple si HTC

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×