MeeGo 1.1 prezentat in actiune pe un prototip Aava (Video)

Autor:  | Publicat în:  Software 1.390 ori
<b>MeeGo 1.1 prezentat in actiune pe un prototip Aava (Video)</b>In cazul in care sunteti curiosi in legatura cu felul in care sistemul de operare MeeGo ruleaza pe un smartphone, puteti arunca o privire asupra clipului urmator. Acesta prezinta versiunea MeeGo 1.1 ruland pe un prototip de smartphone Aava. &nbsp; &nbsp;...

In cazul in care sunteti curiosi in legatura cu felul in care sistemul de operare MeeGo ruleaza pe un smartphone, puteti arunca o privire asupra clipului urmator. Acesta prezinta versiunea MeeGo 1.1 ruland pe un prototip de smartphone Aava.

Acest prototip vine cu un chip Intel de 1.5 GHz, un chip x86 si nu cel ARM cu care ne-am obisnuit pe smartphone-uri. Dupa cum puteti vedea, platforma nu este finisata inca, astfel ca nu avem aplicatii de testat pe ea, dar ii putem analiza interfata si meniurile. MeeGo 1.1 functioneaza pe Nokia N900, dar isi va dezvalui potentialul de abia pe modelul N9, neanuntat inca.

Aceasta prima versiune a proiectului MeeGo include si browserul Firefox Mobile, API-uri, o interfata touch user-friendly, un Status Bar, Bluetooth, conexiune 3G, notificari si un ecran de blocare interesant. Tastatura virtuala isi face de asemenea aparitia si vedem si meniul foto in actiune.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×