Un nou telefon Allview primeşte un teaser ce indică sosirea tehnologiei On-Cell pentru display

2.095 ori
<b>Un nou telefon Allview primeşte un teaser ce indică sosirea tehnologiei On-Cell pentru display</b>Allview oferă imaginea de mai jos ca teaser pentru un nou smartphone, un model ce poartă numele de Allview E4. El se remarcă prin utilizarea unei noi tehnologii pentru display-ul sau LCD. &nbsp; E vorba despre tehnologia On-Cell, care asigură...

Allview oferă imaginea de mai jos ca teaser pentru un nou smartphone, un model ce poartă numele de Allview E4. El se remarcă prin utilizarea unei noi tehnologii pentru display-ul sau LCD.

E vorba despre tehnologia On-Cell, care asigură integrarea panoului touch în structura LCD-ului, astfel încât touchscreen-ul nu este o componentă separată. Avantajele sunt multiple: reducerea grosimii ansamblului touchscreen-display, scăderea greutăţii, redarea de culori mai naturale şi îmbunătăţirea unghiurilor de vizualizare. Probabil cel mai mare avantaj este reducerea reflexiilor optice.

Nu m-ar mira să fie vorba aici despre un ecran cu tehnologie zero gap sau laminare completă, aşa cum multe companii folosesc în ziua de azi. Tradiţional seria E de la Allview include modele cu preţ accesibil, sub 1000 de lei destinate tinerilor. Ea include modele ca E3 Living, E3 Sign cu scanner de amprente, E2 Jump rezistent la apă şi E2 Living, plus în curând şi E4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×