HTC One A9 își face apariția în cadrul testului benchmark Geekbench 3; vine cu procesor MediaTek 10-core și 4 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.815 ori
<b>HTC One A9 își face apariția în cadrul testului benchmark Geekbench 3; vine cu procesor MediaTek 10-core și 4 GB RAM</b>Nu cu mult timp &icirc;n urmă am aflat faptul că cei de la HTC ne pregătesc un eveniment important pentru data de 29 septembrie, o zi &icirc;n care modelul One A9 ar putea fi lansat oficial. Dacă ați urmărit știrile anterioare, atunci știți deja...

Nu cu mult timp în urmă am aflat faptul că cei de la HTC ne pregătesc un eveniment important pentru data de 29 septembrie, o zi în care modelul One A9 ar putea fi lansat oficial. Dacă ați urmărit știrile anterioare, atunci știți deja faptul că acest nou device se vrea a fi un nou flagship, unul dezvoltat tocmai pentru a readuce compania pe linia de plutire.

După câteva imagini blurate cu acest model, astăzi primim și o captură de ecran cu specificațiile telefonului, detalii dezvăluie de către Geekbench 3. Din câte se poate observa, HTC One A9 va sosi cu un procesor 10-core produs de către MediaTek, și anume cu modelul MT6797 (Helio X20), chip tactat la 1.9 GHz.

​Totodată, Geekbench 3 dezvăluie prezența a 4 GB memorie RAM, și a sistemului de operare Android 5.1.1 Lollipop. Deși par un pic cam exagerate aceste specificații, tindem să credem că HTC va opta într-adevăr pentru un chip de top MediaTek, asta după ce s-au ars atât la propriu, cât și la figurat, cu procesorul Snapdragon 810 inclus pe One M9.

Publicațiile sugerează în același timp și faptul că noul smartphone a celor de la HTC, va sosi cu display Quad HD de 5.5 inch, o cameră foto cu suport pentru captura RAW, dar și o sticlă 2.5D amplasată peste panoul frontal. Prețul său s-ar putea situa între 500 și 600 dolari, o sumă ce pare un pic cam mică pentru un asemenea device.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×