Un nou telefon BlackBerry cu BB OS 10.2 și produs de Foxconn primește certificarea oficială

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 871 ori
<b>Un nou telefon BlackBerry cu BB OS 10.2 și produs de Foxconn primește certificarea oficială</b>După cum știți deja BlackBerry are un nou CEO de câteva luni, în persoana lui Terry Gou, care e pus pe fapte mari. Ce e sigur însă e că a trecut multă vreme de când BlackBerry nu a mai lansat un telefon nou... Iată totuși că un device nou...

După cum știți deja BlackBerry are un nou CEO de câteva luni, în persoana lui Terry Gou, care e pus pe fapte mari. Ce e sigur însă e că a trecut multă vreme de când BlackBerry nu a mai lansat un telefon nou... Iată totuși că un device nou își face apariția, primind certificarea oficială în această săptămână.

E vorba despre un terminal cu nume de cod STJ100-1, aprobat deja de autoritatea Bluetooth SIG și care rulează BlackBerry OS 10.2. Telefonul este produs de către compania chineză Foxconn și mai poartă și numele de cod Jakarta. și pentru că nouă la Mobilissimo.ro ne place să vă oferim background și nu vorbe goale, aflați că numele de cod Jakarta ar putea fi un tribut pentru piața din Indonezia.

Aparent în această țară telefoanele BlackBerry sunt atât de populare, încât în 2011 oamenii s-au călcat în picioare la lansarea unui BlackBerry nou și a fost nevoie de intervenția poliției la un mall local. Despre telefon nu știm din păcate nimic, poate doar faptul că va avea un ecran touch și aparent și o tastatură fizică.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×