Un nou telefon cu cameră 3D - Sharp AQUOS, un model Android tocmai ajuns la FCC

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.977 ori
<b>Un nou telefon cu cameră 3D - Sharp AQUOS, un model Android tocmai ajuns la FCC</b>înainte de a ajunge pe piață, noile terminale trebuie să treacă pe la autoritatea americană FCC pentru aprobare și astfel luăm contact cu noi modele precum acest Sharp AQUOS cu cameră 3D. El va fi un rival pe măsura lui LG Optimus 3D și HTC EVO...

înainte de a ajunge pe piață, noile terminale trebuie să treacă pe la autoritatea americană FCC pentru aprobare și astfel luăm contact cu noi modele precum acest Sharp AQUOS cu cameră 3D. El va fi un rival pe măsura lui LG Optimus 3D și HTC EVO 3D, care vor aduce captura 3D publicului de masă.

Deși nu este menționat exact modelul Sharp care a ajuns la FCC, este cel mai probabil vorba despre AQUOS IS12SH, un smartphone Android lansat deja în Japonia de câteva săptămâni. Terminalul rulează Android și încorporează două camere de 8 megapixeli în partea din spate, care vor realiza captura tridimensională.

în partea frontală a acestui telefon Sharp se află un display qHD de 4.2 inchi, iar smartphone-ul vine și cu opțiuni complete de conectivitate, în vreme ce restul specificațiilor rămân un mister. Faptul că varianta testată de FCC suportă conectivitate CDMA deocamdată, ne face să ne întrebăm dacă terminalul va ajunge în Europa în această vară sau ne vom mulțumi cu noul HTC și LG cu dotări similare.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×