Nokia va cuceri piața globală cu telefoane S40 cu procesor de 1GHz, afirmă un oficial argentinian

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.499 ori
<b>Nokia va cuceri piața globală cu telefoane S40 cu procesor de 1GHz, afirmă un oficial argentinian</b>O parte din misterul ce înconjoară evenimentul Nokia de pe 21 iunie ar putea fi dezvăluit, dacă aruncăm o privire pe tweeturile recente ale unui manager argentinian de marketing pentru compania finlandeză. Acesta afirmă că primele modele Nokia cu...

O parte din misterul ce înconjoară evenimentul Nokia de pe 21 iunie ar putea fi dezvăluit, dacă aruncăm o privire pe tweeturile recente ale unui manager argentinian de marketing pentru compania finlandeză. Acesta afirmă că primele modele Nokia cu procesoare de 1 GHz vor fi cele din seria S40.

Fernando Freytes nu ne oferă informații cu privire la momentul când se vor lansa aceste telefoane, dar tweeturile sale continuă cu detalii hardware precum 512 MB RAM, touchscreen capacitiv Clear Black Display, tastatură QWERTY, WiFi, 3G HSDPA și altele. E bizar să vedem astfel de dotări pe modele ce rulează S40, o platformă pentru telefoanele simpliste, asta în vreme ce S60, S^1, S^3, Maemo și MeeGo sunt destinate smartphone-urilor.

Un lucru trebuie menționat din start: Nokia a vândut 1.5 miliarde de terminale S40 până la finalul anului 2010, conform analiștilor, iar dacă noile terminale au astfel de specificații, numărul se va dubla destul de curând. Rămâne totuși problema prețului, care trebuie să fie destul de competitiv, încă să tenteze publicul ce a trecut deja la modele Android mid-range.

Să fie aceasta marea dezvăluire de săptămâna viitoare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×