Un nou telefon de la Nokia: 8600 Luna

Autor:  | Publicat în:  Nokia 14.704 ori
<b>Un nou telefon de la Nokia: 8600 Luna</b>Iata ca Nokia 8600, care era pana acum doar un zvon, a devenit realitate fiind postat pe pagina celor de la Carphone warehouse la categoria "coming soon". Carphone afirma ca acest terminal este atat de nou, incat nu a fost nici macar botezat. Totusi alte...

Iata ca Nokia 8600, care era pana acum doar un zvon, a devenit realitate fiind postat pe pagina celor de la Carphone warehouse la categoria "coming soon".

Carphone afirma ca acest terminal este atat de nou, incat nu a fost nici macar botezat. Totusi alte surse afirma ca Nokia 8600 s-ar numi "Luna"  si va fi un pic mai ieftin decat modelul 8800. Totusi 8600 se va incadra in categoria de telefoane "premium" a producatorului finlandez, avand probabil si un pret pe masura dotarilor sale.

Nu au fost inca dezvaluite toate detaliile despre specificatiile tehnice ale terminalului, dar stim ca avem de-a face cu un telefon de tip slider, dotat cu o camera de 2 megapixeli, 1GB de memorie interna si MP3 player. Vazand designul ce contine o margine de jos rotunjita, putem spune ca acest terminal este destul de stilat, intrand cu siguranta in categoria modelelor destinate unui public cu venit mediu spre mare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×