Zvonuri marca Nokia!

1.511 ori
<b>Zvonuri marca Nokia!</b>Astazi avem 2 zvonuri marca Nokia pentru dumneavoastra! Din pacate nici unul dintre ele nu a fost confirmat inca de compania finlandeza dar pornim de la ideea ca avem de-a face cu informatii reale. Este vorba despre chipuri GPS si un telefon misterios......

Astazi avem 2 zvonuri marca Nokia pentru dumneavoastra! Din pacate nici unul dintre ele nu a fost confirmat inca de compania finlandeza dar pornim de la ideea ca avem de-a face cu informatii reale. Este vorba despre chipuri GPS si un telefon misterios... V-am starnit curiozitatea? Detalii mai jos:

Lansarea noului Nokia N95 a declansat un zvon conform caruia toate terminalele noi de la Nokia vor include chipuri GPS. Route 66 este compania care integreaza software-ul GPS pe modelele Nokia 6610, iar conducerea acestei firme a declarat ca Nokia doreste sa ofere tehnologii de top la capitolul navigatie. Se pare ca nu doar modelele top-end vor primi chipuri GPS, ci chiar si cele standard.

Cel de-al doilea zvon face referire la un nou telefon inconjurat de mister deocamdata, care se pregateste de lansare. Totusi compania finlandeza a negat orice zvon cu privire la un astfel de proiect, va putem spune ca terminalul nu are nume inca, dar seamana cu 8800 si are o camera de 2 megapixeli, MP3 player si 1GB de memorie interna. Va vom tine la curent cu toate detaliile care vor aparea in legatura cu acest nou membru al familiei Nokia, care se lasa asteptat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×