2 la pretul de una: PDA cu telefon mobil inclus

830 ori
<b>2 la pretul de una: PDA cu telefon mobil inclus</b>Una dintre cele mai mari reprosuri la adresa telefoanelor stil PDA este marimea lor si faptul ca nu pot fi tinute in buzunar, fiind masive si groase. Noul patent despre care va vom vorbi rezolva aceasta problema incluzand in PDA un telefon mobil...

Una dintre cele mai mari reprosuri la adresa telefoanelor stil PDA este marimea lor si faptul ca nu pot fi tinute in buzunar, fiind masive si groase. Noul patent despre care va vom vorbi rezolva aceasta problema incluzand in PDA un telefon mobil detasabil. Detalii in poza de mai jos:

Conform imaginii, PDA-ul principal va semana cu un Palm Treo dotat cu un mare ecran color, tastatura QWERTY completa si o antena groasa, in stilul telefoanelor vechi. Totusi, daca aveti nevoie sa apelati pe cineva, puteti sa intoarceti acest PDA pe cealalta parte si sa detasati un alt terminal inglobat in el, care va avea rolul unui telefon mobil. Acesta va ocupa locul unde in mod normal se afla bateria si nu putem sa nu ne intrebam unde se va afla sursa de curent a unui astfel de gadget.

Cand cele doua devin un intreg, pot fi sincronizate, iar cand sunt separate, terminalele pot actiona independent, cu PDA-ul fiind util pentru activitati de tip business, iar telefonul fiind folosit pentru apeluri telefonice si mesaje text. Trebuie sa recunoastem ca ideea este revolutionara, dar oare cat de util se va dovedi acest design masiv pentru utilizatorii comozi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×