Un nou telefon de la Samsung: modelul Soul

2.483 ori
<b>Un nou telefon de la Samsung: modelul Soul</b>In avampremiera celebrului Mobile World Congress, Samsung si-a anuntat noul telefon, Soul, creat in spiritul terminalelor Ultra Edition. Admirati hansdetul in imaginea urmatoare: Avem de-a face cu un quad-band GSM, cu suport pentru conectivitate HSDPA...

In avampremiera celebrului Mobile World Congress, Samsung si-a anuntat noul telefon, Soul, creat in spiritul terminalelor Ultra Edition. Admirati hansdetul in imaginea urmatoare:

Avem de-a face cu un quad-band GSM, cu suport pentru conectivitate HSDPA (7.2Mbps), un terminal dotat cu display QVGA cu diagonala de 2.2 inch si slot pentru carduri microSD. Camera lui Soul are o rezolutie de 5 megapixeli si include stabilizator de imagine si blitz Power LED plus tehnologie de recunoastere faciala. Lista de specificati tehnice a handsetului se incheie cu un radio FM, suport Bluetooth si o grosime de doar 12.9 mm a noului Samsung.

Telefonul devine si mai tentant cand aflam ca acesta foloseste interfata Magical Touch, care se adapteaza la felul in care folositi terminalul (pentru muzica, camera etc), in stil LG Venus. Samsung a adaugat chiar si un icon Google, reprezentand celebrul motor de cautare si se pare ca noul telefon permite accesul la Gmail. Vom vedea modelul Soul pe piata europeana in luna aprilie a acestui an, sau, mai curand, la Barcelona, in cadrul Mobile World Congress.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×