Un nou telefon HTC cu procesor quad core de 1.7 GHz depistat În benchmark-uri; Un nou model One?

1.274 ori
<b>Un nou telefon HTC cu procesor quad core de 1.7 GHz depistat În benchmark-uri; Un nou model One?</b>Ieri se vehiculau pe web informații despre o tabletă quad core HTC, iar astăzi a apărut în benchmark-uri ceea ce pare a fi un nou telefon al producătorului taiwanez. E vorba despre un terminal cu procesor quad core de 1.7 GHz, ce ar putea face parte...

Ieri se vehiculau pe web informații despre o tabletă quad core HTC, iar astăzi a apărut în benchmark-uri ceea ce pare a fi un nou telefon al producătorului taiwanez. E vorba despre un terminal cu procesor quad core de 1.7 GHz, ce ar putea face parte din seria One.

Numele de cod al nou-venitului este PM63100, descoperit prin intermediul benchmark-urilor, iar primul meu gând a fost că acesta este de fapt acest phablet de 5+ inch, la care se zvonește că HTC ar lucra. GLBenchmark arata și că nou venitul are numele de cod neoficial "evitareul", care ar putea fi citit Evitare UL de fapt, iar legând acest fapt de numele de cod al lui HTC One XL și anume Evita, putem deduce că terminalele sunt înrudite. în ultima lună a circulat pe Internet o imagine cu un presupus HTC One XXL, un phablet HTC rival cu Galaxy Note. Să fie One XXL acest model?

Deocamdată știm că "Evitare" se bazează pe un CPU Tegra 3 de 1.7 GHz, are un display 720p și că rulează Android 4.0 ICS. Telefonul pare a se pregăti de debut prin AT&T în SUA și e posibil să vină și cu LTE. Viitorul sună interesant pentru HTC, cu o tabletă quad core și un phablet gata de lansare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×