O serie de imagini noi cu iPhone 5 vine direct din Asia

1.928 ori
<b>O serie de imagini noi cu iPhone 5 vine direct din Asia</b>Site-ul de știri hardware Kitguru.net a pus mâna pe o serie de imagini în detaliu cu ceeea ce se vrea a fi noul iPhone. La începutul acestei săptămâni vă arătam un mulaj metalic/prototip pentru iPhone 5, iar aceste imagini par a veni în...

Site-ul de știri hardware Kitguru.net a pus mâna pe o serie de imagini în detaliu cu ceeea ce se vrea a fi noul iPhone. La începutul acestei săptămâni vă arătam un mulaj metalic/prototip pentru iPhone 5, iar aceste imagini par a veni în completarea acelei povești.

Cei de la Cultofmac trag rapid concluzia că acesta este un terminal fabricat de surse neoficiale, în concordanță cu informațiile scăpate pe web. E posibil să fie vorba despre producători de carcase, care vor să aibă un avantaj în afară rivalilor lor. Deocamdată consensul este că noul iPhone va arăta astfel, adică mai lung și mai subțire decât iPhone 4S, cu un port conector mai mic, difuzoare mai mari și zona din spate delimitată în partea inferioară și superioară.

O serie de imagini noi cu iPhone 5 vine direct din Asia

Observați că telefonul din imagini este finisat prost și de dragul comparației acest terminal a fost fotografiat lângă un iPhone 4S. Noul iPhone vine cu un conector de 19 pini, jack audio în partea inferioară și difuzoare cu grilă, exact cum relatează și site-urile de specialitate. Deocamdată designul nu ne surprinde în vreun fel, mai ales că știam deja aceste dotări. Așteptăm în continuare o imagine care măcar să pară veridica cu acest nou terminal... eventual un video hands on.

O serie de imagini noi cu iPhone 5 vine direct din Asia

O serie de imagini noi cu iPhone 5 vine direct din Asia

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×