Cum poți rezerva biletele și locul la cinema direct de pe telefonul mobil?

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 2.514 ori
<b>Cum poți rezerva biletele și locul la cinema direct de pe telefonul mobil?</b>Aseară am participat la lansarea unui serviciu interesant. Se oferă posibilitatea de a rezerva bilete la cinema direct de pe telefonul mobil. Mi se pare util și mai ales dacă te informezi de pe mobil cu privire la filmele din cinema, vezi prețurile,...

Aseară am participat la lansarea unui serviciu interesant. Se oferă posibilitatea de a rezerva bilete la cinema direct de pe telefonul mobil. Mi se pare util și mai ales dacă te informezi de pe mobil cu privire la filmele din cinema, vezi prețurile, orele de difuzare și acum poți să-ți rezervi biletul fără să mai fie nevoie a sta la casă. Simplu și rapid.

Este vorba de un parteneriat între Cinemagia, Grand Cinema Digiplex și Vodafone România. S-a spus că s-a lucrat 4 luni la implementarea acestui proiect. Există un singur regret și anume că momentan este valabil doar pentru Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City, dar bănuiesc că va fi extins dacă se va dovedi un succes.

Primisem invitația de a participa la eveniment și pentru a intra în sala de cinema a fost nevoie doar să aduc display-ul telefonului cu un qr code în apropierea unui scaner. Este și un cod care poate fi folosit în cazul în care din varii motive nu este recunoscut qr code-ul.

Rezervarea biletului se poate face direct din aplicația Cinemagia - disponibilă pentru iOS, Android, Symbian. S-a spus că și telefoanele cu Windows Phone vor primi această aplicație, cât de curând. Apropo, se poate alege și locul în sală.

Prețul se reține din creditul cartelei Vodafone sau vine pe factura lunară. Și declarațiile celor implicați în dezvoltarea proiectului:

"Odată cu lansarea serviciului de cumpărare a biletelor în aplicație, Cinemagia face pasul către o experiență completă oferită consumatorului de cinema. Plata biletului direct pe factura Vodafone, posibilitatea achiziționării acestuia cu până la 5 minute înainte de începerea filmului și accesul imediat în sala de cinema prin simpla scanare a biletului de pe ecranului telefonului mobil justifică pe deplin efortul depus de Cinemagia alături de Grand Cinema Digiplex și Vodafone", a declarat Alexandru Iosef, Marketing Manager, iMedia.

"Prin susținerea parteneriatului cu Cinemagia, continuăm strategia de a promova aplicațiile relevante pentru utilizatori și de a sprijini, în același timp, comunitatea locală a dezvoltatorilor. Cu noua opțiune de plată a biletului direct din aplicație, utilizatorii nu doar că nu mai sunt nevoiți să facă un drum la cinematograf pentru a achiziționa biletele, dar beneficiază și de avantajele unei plați direct din creditul disponibil, sau prin intermediul facturii Vodafone", a declarat Dragoș Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone Romania.

"Ne bucurăm foarte mult de faptul că împreună cu Cinemagia și cu sprijinul Vodafone dezvoltăm acest proiect inovator care se lansează astăzi în România. Pe viitor, vom continua să încurajăm creativitatea și inovația, așa cum am facut și până acum consacrându-ne ca pionieri pe piața de entertainment", a declarat John Younis, Entertainment & Business Unit General Manager, Băneasa Developments.

Cum vi se pare această inițiativă?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×