Un nou telefon Huawei are parte de o scăpare, ar putea fi Huawei Honor V9 Mini

1.360 ori
<b>Un nou telefon Huawei are parte de o scăpare, ar putea fi Huawei Honor V9 Mini</b>Într-o serie de fotografii reale își face apariția astăzi un nou telefon Huawei, model ce pare a fi chiar Huawei Honor V9 Mini - acesta având șanse mari de debut la IFA 2017 dacă nu ne înșeală previziunea. Vedem un telefon echipat cu cameră

Nu e foarte clar ce va aduce Huawei la IFA 2017, mai ales că Mate 10 e aşteptat în octombrie. Ar putea fi un midranger din gama Honor, precum Honor 9 Note, dar şi un Honor V9 Mini, care aparent a fost înfăţişat în imaginile scăpate de mai jos.

Huawei Honor V9

Huawei Honor V9  sosea la începutul acestui an, etalând o cameră duală, corp metalic şi preţ de 377 dolari. V9 a fost un best seller în China, rămânând în top 10 vânzări ale celebrului retailer Jingdong. Acum aflăm că o variantă Mini a fost dezvoltată între timp, iar V9 Mini a apărut pe Weibo în fotografii. Telefonul ar urma doar să micşoreze diagonala şi capacitatea bateriei faţă de modelul original, păstrând în rest grosul dotărilor.

Honor V9 Mini

E vorba despre un procesor Kirin 960, un ecran IPS LCD Quad HD de 5.7 inch, 4 GB RAM sau 6 GB RAM chiar, plus 64 sau 128 GB stocare. Primim şi o cameră duala, cu senzori de 12 + 12 MP şi deschidere F/2.2. Unul dintre senzori este monocrom, celălalt color, iar camera aduce şi telemetru LED şi captură video 4K. Reţineţi totuşi că nu e vorba de o cameră cu tehnologie Leica aici.

La bord se mai află o baterie de 4000 mAh pe V9, deci scade probabil la 3500 sau 3000 mAh pe Mini. Şi diagonala ar trebui să ajungă la 5.5 inch sau poate chiar mai jos, la 5.2 inch. Nu ştim încă dacă acest model va părăsi China sau nu, dar preţul sună foarte bine, orientându-ne după V9. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×