Un nou telefon Nokia cu display rotativ, gata pentru lansare in SUA?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.306 ori
<b>Un nou telefon Nokia cu display rotativ, gata pentru lansare in SUA?</b>Se pare ca operatorul american Verizon Wireless este gata de a lansa un nou terminal Nokia cu display rotativ, al carui format poate fi admirat mai jos. Nu se cunosc prea multe detalii despre acest handset, dar stim ca el seamana cu modelul E71 si ca...

Se pare ca operatorul american Verizon Wireless este gata de a lansa un nou terminal Nokia cu display rotativ, al carui format poate fi admirat mai jos.

Nu se cunosc prea multe detalii despre acest handset, dar stim ca el seamana cu modelul E71 si ca dispune de un mecanism rotativ, care ar putea totusi constitui o abordare prea bizara pentru unii utilizatori. Avand in vedere faptul ca E71 este unul dintre cele mai bune telefoane lansate de Nokia in ultimii ani, nou-venitul nu ar trebui sa aiba prea mari probleme de popularitate.

Lansarea acestui bizar handset va avea loc in aceasta vara (iulie sau august), astfel ca specificatiile ar trebui sa apara pe web saptamanile viitoare. Deocamdata putem doar constata ca avem de-a face cu un telefon cu format patrat, tastatura QWERTY si bazat pe platforma Symbian S40 si nu S60.

[Via: Mobilewhack.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×