Microsoft se pregateste sa achizitioneze Yahoo!... din nou

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 961 ori
<b>Microsoft se pregateste sa achizitioneze Yahoo!... din nou</b>La mai bine de un an dupa primele tentative de a cumpara Yahoo!, Microsoft se afla din nou in discutii de acest gen cu oficialii companiei pe care a pus ochii. Dupa ce primele oferte au fost refuzate la inceputul lui 2008, iata ca New York Times ne...

La mai bine de un an dupa primele tentative de a cumpara Yahoo!, Microsoft se afla din nou in discutii de acest gen cu oficialii companiei pe care a pus ochii.

Dupa ce primele oferte au fost refuzate la inceputul lui 2008, iata ca New York Times ne informeaza ca Microsoft si Yahoo discuta o tranzactie, conform unor surse anonime din interiorul companiilor. Desi primele zvonuri faceau referire la o preluare completa, noile informatii indica mai degraba o vanzare partiala, sau chiar un parteneriat intre cei 2 giganti.

Si cand te gandesti ca toate aceste framantari au doar un singur scop: crearea unui rival pe masura lui Google si detronarea acestora din pozitia de top in care se afla. Probabil o fuziune ar fi cea mai indicata solutie, pentru a concura cu gigantul motoarelor de cautare, care se extinde tot mai mult in industria comunicatiilor wireless si a telefoniei mobile.

[Via: Mobilewhack.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×