Microsoft se pregateste sa achizitioneze Yahoo!... din nou

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 971 ori
<b>Microsoft se pregateste sa achizitioneze Yahoo!... din nou</b>La mai bine de un an dupa primele tentative de a cumpara Yahoo!, Microsoft se afla din nou in discutii de acest gen cu oficialii companiei pe care a pus ochii. Dupa ce primele oferte au fost refuzate la inceputul lui 2008, iata ca New York Times ne...

La mai bine de un an dupa primele tentative de a cumpara Yahoo!, Microsoft se afla din nou in discutii de acest gen cu oficialii companiei pe care a pus ochii.

Dupa ce primele oferte au fost refuzate la inceputul lui 2008, iata ca New York Times ne informeaza ca Microsoft si Yahoo discuta o tranzactie, conform unor surse anonime din interiorul companiilor. Desi primele zvonuri faceau referire la o preluare completa, noile informatii indica mai degraba o vanzare partiala, sau chiar un parteneriat intre cei 2 giganti.

Si cand te gandesti ca toate aceste framantari au doar un singur scop: crearea unui rival pe masura lui Google si detronarea acestora din pozitia de top in care se afla. Probabil o fuziune ar fi cea mai indicata solutie, pentru a concura cu gigantul motoarelor de cautare, care se extinde tot mai mult in industria comunicatiilor wireless si a telefoniei mobile.

[Via: Mobilewhack.com]

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×