GPS-ul lui Samsung Omnia i910, deblocat de noul ROM

2.669 ori
<b>GPS-ul lui Samsung Omnia i910, deblocat de noul ROM</b>Probabil ati cautat intensiv pe web o metoda usoara de a debloca GPS-ul lui Samsung i910 Omnia, cel putin in varianta sa comercializata de Verizon. In cazul acesteia, GPS-ul functiona prin intermediul serviciului VZ Navigator, dar cum ramane cu restul...

Probabil ati cautat intensiv pe web o metoda usoara de a debloca GPS-ul lui Samsung i910 Omnia, cel putin in varianta sa comercializata de Verizon. In cazul acesteia, GPS-ul functiona prin intermediul serviciului VZ Navigator, dar cum ramane cu restul utilizatorilor non-Verizon? Iata ca noul ROM al telefonului aduce si aceasta mult-asteptata deblocare a GPS-ului.

Noul ROM Samsung Omnia si-a facut aparitia pe forumul MoDaCo si permite utilizarea GPS-ului incorporat in terminal si a aplicatiilor navigationale third party, gen Live Search sau Google Maps. ROM-ul "neoficial" a sosit pe aceasta cale, deoarece Verizon nu si-a respectat promisiunea de a debloca terminalele Omnia, Saga si Touch Pro in prima jumatate a lui 2009.

Pe langa deblocarea GPS-ului, noul software vine cu urmatoarele imbunatatiri: o crestere a duratei de viata a bateriei cu 5%, functia Smart Memo, Opera Mobile 9.5 build 15679, Favorite Settings (acum Easy Settings), Windows Live, Dialer Touch Lock Settings Off (2s, 5s, 10s) si mesagerie text pe thread-uri blocata din meniul de Setari. De asemenea, ROM-ul vine cu o tastatura virtuala in stil iPhone, un scroll mai bun in aplicatiile Samsung si functia Samsung Volume Control.

Retineti sa faceti backup inainte de a instalat acest ROM neoficial, disponibil aici.

[Via: Intomobile.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×