GPS-ul lui Samsung Omnia i910, deblocat de noul ROM

2.647 ori
<b>GPS-ul lui Samsung Omnia i910, deblocat de noul ROM</b>Probabil ati cautat intensiv pe web o metoda usoara de a debloca GPS-ul lui Samsung i910 Omnia, cel putin in varianta sa comercializata de Verizon. In cazul acesteia, GPS-ul functiona prin intermediul serviciului VZ Navigator, dar cum ramane cu restul...

Probabil ati cautat intensiv pe web o metoda usoara de a debloca GPS-ul lui Samsung i910 Omnia, cel putin in varianta sa comercializata de Verizon. In cazul acesteia, GPS-ul functiona prin intermediul serviciului VZ Navigator, dar cum ramane cu restul utilizatorilor non-Verizon? Iata ca noul ROM al telefonului aduce si aceasta mult-asteptata deblocare a GPS-ului.

Noul ROM Samsung Omnia si-a facut aparitia pe forumul MoDaCo si permite utilizarea GPS-ului incorporat in terminal si a aplicatiilor navigationale third party, gen Live Search sau Google Maps. ROM-ul "neoficial" a sosit pe aceasta cale, deoarece Verizon nu si-a respectat promisiunea de a debloca terminalele Omnia, Saga si Touch Pro in prima jumatate a lui 2009.

Pe langa deblocarea GPS-ului, noul software vine cu urmatoarele imbunatatiri: o crestere a duratei de viata a bateriei cu 5%, functia Smart Memo, Opera Mobile 9.5 build 15679, Favorite Settings (acum Easy Settings), Windows Live, Dialer Touch Lock Settings Off (2s, 5s, 10s) si mesagerie text pe thread-uri blocata din meniul de Setari. De asemenea, ROM-ul vine cu o tastatura virtuala in stil iPhone, un scroll mai bun in aplicatiile Samsung si functia Samsung Volume Control.

Retineti sa faceti backup inainte de a instalat acest ROM neoficial, disponibil aici.

[Via: Intomobile.com]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×