Un nou telefon Samsung Armani, cu Windows Mobile 6.5 soseste pe piata in iunie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.778 ori
<b>Un nou telefon Samsung Armani, cu Windows Mobile 6.5 soseste pe piata in iunie</b>Aflam de existenta unui telefon Samsung Armani cu Windows Mobile la bord inca din februarie, atunci cand am descoperit ca Samsung planuieste un nou terminal cu branding Armani, care va sosi in toamna. Ei bine, se para ca noul telefon va fi lansat chiar...

Aflam de existenta unui telefon Samsung Armani cu Windows Mobile la bord inca din februarie, atunci cand am descoperit ca Samsung planuieste un nou terminal cu branding Armani, care va sosi in toamna. Ei bine, se para ca noul telefon va fi lansat chiar mai devreme, cel putin in Italia, zvonurile afirmand ca el va debuta pe 11 iunie la Milano.

Informatia vine de la italienii de la Samsung.HDblog.it, dar din pacate nu cunoastem prea multe detalii despre acest handset, in afara faptului ca el va rula sistemul de operare Windows Mobile 6.5. Numele telefonului nu este cunoscut inca, dar zvonurile afirma ca acesta ar putea fi Samsung Armani Pro, dupa modelul lui Omnia, care va beneficia de asemenea de o varianta Pro, cu tastatura QWERTY.

Ar fi interesant ca si acest terminal fashion sa includa o astfel de tastatura, ca si LG Prada II, daca nu le cerem prea mult celor de la Samsung si mintilor luminate de la Armani.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×