Componentele lui iPhone 2009, scapate pe web de o companie chineza?

1.567 ori
<b>Componentele lui iPhone 2009, scapate pe web de o companie chineza?</b>Cu doar 10 zile inainte de anuntul oficial al noului iPhone, din cadrul WWDC 2009, iata ca o companie chineza a scapat pe web primele imagini cu parti componente ale viitorului telefon. Este vorba de firma China Ontrade, care a postat aceste imagini pe...

Cu doar 10 zile inainte de anuntul oficial al noului iPhone, din cadrul WWDC 2009, iata ca o companie chineza a scapat pe web primele imagini cu parti componente ale viitorului telefon.

Este vorba de firma China Ontrade, care a postat aceste imagini pe site-ul sau, prezentand ecranul LCD al noului iPhone si una dintre ramele metalice interioare ale handsetului. Compania ar fi prima care livreaza aceste componente, sau cel putin asa afirma, dar se pare ca ea colaboreaza si cu alte nume mari gen Nokia, LG, HTC sau chiar Nintendo.

Apple iPhone 2009

Reprezentantii companiei au afirmat ca vor livra toate componentele lui iPhone 3G 2009 in aproximativ 5, pana la 12 zile lucratoare. Observam ca nu exista un ecran OLED printre acestea, semn ca zvonurile cu privire la un astfel de display au fost nejustificate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×