Un nou telefon ZTE Nubia apare într-o imagine promoţională, ar putea fi Nubia Z9

Autor:  | Publicat în:  ZTE 388 ori
<b>Un nou telefon ZTE Nubia apare într-o imagine promoţională, ar putea fi Nubia Z9</b>Şi ZTE va lua parte la MWC 2015, unde ar trebui să lanseze o serie de terminale noi, inclusiv purtabile, dar p&acirc;nă atunci vedem azi o imagine promoţională cu un device nelansat &icirc;ncă. &nbsp; Imaginea ne prezintă un telefon de culoare...

Şi ZTE va lua parte la MWC 2015, unde ar trebui să lanseze o serie de terminale noi, inclusiv purtabile, dar până atunci vedem azi o imagine promoţională cu un device nelansat încă.

Imaginea ne prezintă un telefon de culoare albă, cu design destul de banal şi care aminteşte de un Huawei Ascend. El este surprins în mâna unui fotomodel asiatic care îl foloseşte pentru a realiza o fotografie, iar zvonurile afirmă că acesta ar fi Nubia Z9. Brandul Nubia de la ZTE lansează un terminal nou în fiecare an şi cam în această perioadă a anului vedem de obicei noi modele.

E posibil ca handsetul să vină cu o carcasă din metal, cu spate din sticlă şi un ecran de phablet, cu diagonală de 5.5, până la 5.7 inch. La bord ar trebui să se afle un procesor Snapdragon 810, asta dacă ZTE nu a optat pentru deja faimosul MediaTek MT6795, cel care oferă video slow motion la 1/16 viteza. Mă aştept la o cameră principală de 16/20 MP şi 3 sau 4 GB RAM la bord.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×