Utilizatorii de Nokia Lumia 920 confirmă sosirea update-ului Denim; inclusiv în România

669 ori
<b>Utilizatorii de Nokia Lumia 920 confirmă sosirea update-ului Denim; inclusiv în România</b>Cu toate că Microsoft a anunțat de cur&acirc;nd sosirea lui Windows 10 pe terminalele mobile, se pare că procesul de actualizare la pachetul software Lumia Denim continuă și acum, smartphone-ul vizat fiind nimeni altul dec&acirc;t Nokia Lumia 920,...

Cu toate că Microsoft a anunțat de curând sosirea lui Windows 10 pe terminalele mobile, se pare că procesul de actualizare la pachetul software Lumia Denim continuă și acum, smartphone-ul vizat fiind nimeni altul decât Nokia Lumia 920, terminal anunțat în toamna anului 2012 ce impresiona prin camera excelentă și acustica de calitate.

Detaliile cu privire la sosirea acestui update au fost dezvăluite de numeroși utilizatori ce provin din țări ca și Grecia, Olanda, UK, sau România. Printre noutățile aduse de această versiune OS se numără în primul rând disponibilitatea asistentului vocal Cortana în UK și China.

Totodată, modificări se vor observa și la ecranul de start, locație în care ne vom putea organiza și personaliza aplicațiile mult mai ușor prin introducerea acestora în cadrul unor foldere direct pe home screen. Pentru a verifica situația update-urilor puteți intra în meniul telefonului la secțiunea - Setări - Update telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×