Un oficial Samsung confirmă că o variantă ultrarezistentă de Galaxy S4 e pe drum

1.499 ori
<b>Un oficial Samsung confirmă că o variantă ultrarezistentă de Galaxy S4 e pe drum</b>în cadrul unei conferințe de presă desfășurate recent, unul dintre oficialii companiei Samsung a confirmat faptul că producatorul asiatic va lansa în curând o versiune ultrarezistentă de Galaxy S4. Informația vine de la Young Soo Kim,...

în cadrul unei conferințe de presă desfășurate recent, unul dintre oficialii companiei Samsung a confirmat faptul că producatorul asiatic va lansa în curând o versiune ultrarezistentă de Galaxy S4. Informația vine de la Young Soo Kim, președinte al Samsung, segmentul din zona Golfului.

Handsetul ar urma să fie rezistent la apă și praf și va fi anunțat în următoarele săptămâni. Informația a fost oferită ca răspuns unui jurnalist care întrebase de ce Samsung nu produce terminale rezistente la apă. E interesant să auzim de un astfel de device, mai ales că el nu are un predecesor clar, de vreme ce Galaxy S III nu a primit același tratament.

Până acum Galaxy Xcover se ocupă de nisa handseturilor care supraviețuiesc unui stil de viață activ. Suntem tare curioși să vedem ce îmbunătățiri la capitolul carcasa va primi "Galaxy S4 rugged" și până la ce adâncime va putea fi scufundat în apă. Astfel Samsung ar ataca și selling point-ul lui Sony Xperia Z, care poate fi scufundat în apă fără probleme.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×