HTC One primește o actualizare software care Îi aduce Îmbunătățiri de cameră; Noul soft debutează În Europa!

1.602 ori
<b>HTC One primește o actualizare software care Îi aduce Îmbunătățiri de cameră; Noul soft debutează În Europa!</b>Cei de la HTC au anunțat ieri că posesorii de terminale HTC One vor primi în curând o actualizare software, care se va ocupa de îmbunătățirea camerei Ultrapixel. Dacă în SUA terminalul de abia debutează, ei bine varianta internațională a...

Cei de la HTC au anunțat ieri că posesorii de terminale HTC One vor primi în curând o actualizare software, care se va ocupa de îmbunătățirea camerei Ultrapixel. Dacă în SUA terminalul de abia debutează, ei bine varianta internațională a handsetului e disponibilă de ceva vreme. 

Conform HTC actualizarea ar trebui să ajungă pe HTC One chiar astăzi, cel puțin în Europa și va sosi în valuri în următoarea săptămână. Printre altele, acest release se va ocupa cu îmbunătățirea lui HTC Zoe, plus obișnuitele îmbunătățiri de funcționare a sistemului și creștere a stabilității. și viteza de funcționare a acestui smartphone va crește, deși rămânem tot la Android 4.1 Jelly Bean și la HTC Sense 5.0.

Captura audio din cadrul Zoe va fi mai bună acum, nivelul de noise din filmarea slow motion va scădea de asemenea, iar reproducerea culorilor va fi mai precisă. Se va reduce și supraexpunerea în imagini non HDR, iar nivelul ISO a fost corectat, deoarece în unele cazuri era afișat greșit în informația EXIF a pozelor. Sunt tare curios și dacă s-a umblat la focalizarea automată a lui One, una dintre problemele pe care le-am întâlnit la review-ul handsetului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×