Un operator irlandez indică sosirea lui Sony Xperia XZ2 în perioada următoare

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.530 ori
<b>Un operator irlandez indică sosirea lui Sony Xperia XZ2 în perioada următoare</b>Deși ne așteptăm ca Sony să aducă în cadrul târgului de tehnologie MWC 2018 din Barcelona doar câteva modele mid-range, am putea avea parte de o surpriză și descoperi la fața locului un flagship în toată regula. Este vorba despre Xperia XZ2

Sony nu va lipsi anul acesta de la târgul de tehnologie Mobile World Congress, acolo unde am putea vedea lansate oficial câteva smartphone-uri mid-range și probabil noutăți din zona purtabile. Există și zvonuri ce fac aluzie la debutul flagship-ului Xperia XZ2 aici, iar astăzi vine și un soi de indiciu cu privire la o asemenea lansare. 

Xperia XZ2

După cum descoperim pe Reddit, operatorul irlandez Three Ireland a menționat într-un tweet recent denumirea acestui flagship. Așa cum se poate vedea în captura de mai sus, operatorul a răspuns întrebării puse de către un utilizator Twitter cu privire la data la care modelul Xperia XA2 va ajunge la vânzare.

Spre mirarea tuturor, 3 Ireland a răspuns că telefonul nu va ajunge în oferta sa, dar că foarte curând modelul Xperia XZ2 va fi disponibil oficial. Tweet-ul a fost postat de către operator pe data de 2 februarie, dar la scurt timp a fost șters probabil din cauza greșelii făcute - ceea ce poate fi un indiciu cu privire la sosirea produsului în perioada următoare. Nu avem prea multe informații despre XZ2, dar ar trebui să vedem un procesor SD845 la bord, 6 GB RAM și poate o cameră duală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×