Se lucrează deja la Snapdragon 850, chipset cu suport 5G ce va ajunge și pe terminale Windows on ARM

1.771 ori
<b>Se lucrează deja la Snapdragon 850, chipset cu suport 5G ce va ajunge și pe terminale Windows on ARM</b>Potrivit unui zvon apărut online, se pare că americanii de la Qualcomm lucrează deja la următorul procesor flagship, adică Snapdragon 850. De asemenea, apar detalii cu privire la faptul că acest chipset va fi utilizat și pe dispozitive

Deși procesorul Snapdragon 845 nu este prezent pe nici un dispozitiv de pe piață, se pare că americanii de la Qualcomm lucrează deja la următorul chipset numit Snapdragon 850, soluție ce este așteptată să ajungă și pe terminalele Windows on ARM. Acest procesor va aduce și un modem 5G la pachet, astfel că vom vedea pe piață notebook-uri și tablete 2 în 1 cu capabilități de comunicare 5G și desigur viteze superioare de transfer al datelor.

Vestea cu privire la adoptarea acestui procesor și de către dispozitivele Windows on ARM vine prin intermediul publicației PC Mag ce afirmă că lansarea terminalelor cu pricina va avea loc chiar în acest an. Pentru prima dată ne vom afla în situația în care un nou procesor flagship Qualcomm debutează mai întâi pe notebook-uri și ulterior pe smartphone-uri din câte se pare.

Procesorul cu pricina va aduce și modemul Qualcomm X50, primul modem consumer 5G de pe piață ce va permite atingerea unor viteze impresionante în materie de download și upload. Vor fi aplicații și în zona de streaming 4K, dar și în alte zone precum Internet of Things. Momentan acestea sunt informațiile știute și la ultima verificare, ar trebui ca primele rețele 5G să fie puse în funcțiune spre final de an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×