Samsung Galaxy S9 va sosi și în varianta de culoare "Lilac Purple"; iată randări oficiale

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.435 ori
<b>Samsung Galaxy S9 va sosi și în varianta de culoare "Lilac Purple"; iată randări oficiale</b>Ne-au mai rămas doar câteva săptămâni până la debutul lui Samsung Galaxy S9 și asta înseamnă că vedem din ce în ce mai multe randări oficiale după cum se întâmplă și astăzi. Evan Blass este iarăși cel care are pentru noi o randare

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la debutul lui Samsung Galaxy S9, iar asta înseamnă că și numărul de leak-uri crește serios, fiind incluse și imagini oficiale pe listă. Am văzut deja prin intermediul celebrului Evan Blass cum se prezintă noul telefon la capitolul design, iar astăzi tot @evleaks are pentru noi randări pentru o variantă de culoare pe care Samsung o va include în gamă anul acesta.

Samsung Galaxy S9

Culoarea se numește Lilac Purple și o putem descrie drept un violet mai închis care arată foarte bine la prima vedere. Va fi una dintre cele 4 nuanțe pe care flagship-ul cel nou le va purta, printre acestea numărându-se și Midnight Black, Titanium Gray și totodată Coral Blue. 

Samsung Galaxy S9+

Sunt șanse ca anumite nuanțe să lipsească din unele regiuni, practică pe care Samsung a mai aplicat-o și în trecut în cazul flagship-urilor sale dintr-un motiv sau altul. Ca o informație extra, aflați că Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ vor rula Android Oreo din fabrică alături de Samsung Experience 9 aplicat peste. Varianta standard vine cu 4 GB RAM, iar pe S9+ vom întâlni 6 GB de RAM în schimb. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×