Un posibil candidat Galaxy S5 a fost zărit Într-un test benchmark; dezvăluie specificații uimitoare

1.451 ori
<b>Un posibil candidat Galaxy S5 a fost zărit Într-un test benchmark; dezvăluie specificații uimitoare</b>Zvonurile cu privire la Samsung Galaxy S5 au început să apară de ceva timp, dar cu toate acestea, aveam parte doar de lucruri mărunte, asta până azi, zi în care când putem arunca o privire la o presupusă listă de specificații. Un posibil Galaxy...

Zvonurile cu privire la Samsung Galaxy S5 au început să apară de ceva timp, dar cu toate acestea, aveam parte doar de lucruri mărunte, asta până azi, zi în care când putem arunca o privire la o presupusă listă de specificații.

Un posibil Galaxy S5 a apărut în testul benchmark GFXBench, și dacă într-adevăr este vorba de smartphone-ul real, atunci pregătiți-vă să fiți uimiți. Deși nu se știe cu siguranță despre ce model este vorba, pagina face referire la: “Performanța grafică a lui Samsung SM-G900S”, terminal ce ar putea fi Galaxy S5 sau Note 4.

Se pare că telefonul din benchmark rulează Android 4.4 KitKat, dispune de un display cu rezoluție 2560 x 1440, ceea ce înseamnă că dacă ar păstra aceeași diagonală de 5 inch ca și Galaxy S4, ar rezulta o densitate a pixelilor uimitoare, de 587ppi. Cei de la Android Authority au făcut câteva calcule, și ar fi vorba de un display de 5.25 inch. Procesorul listat este un Qualcomm Snapdragon MSM8974, tactat la 2.4 GHz. Ținând cont de faptul că procesorul Snapdragon 800 are o frecvență de 2.3 GHz, am putea avea noua generație Qualcomm, și anume Snapdragon 805.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×